Vyberte zařízení
Vyberte zařízení
a vyberte odpovídající produkty
×
customer devices Moje zařízení
customer devices

Žádná uložená zařízení

Automaticky uložíme vyhledávaná zařízení, zatímco ušetříte čas a přijímáte přizpůsobené složení.

Jdi do: Moje zařízení
added device
Vybraná zařízení:
customer devices
Vybraná zařízení:

Powerbanka Baseus Bipow 20000mAh, 15W, 2xUSB, USB-C, Černá barva, Bezpečné a rychlé nabíjení více zařízení najednou

Baseus
Produkt k dispozici
Odeslání až 24 hodin.
  • Zároveň nabijte více zařízení s powerbankou Baseus Bipow, která zajišťuje bezpečné používání při kompaktní velikosti a nízké váze, umožňující snadné přenášení téměř kamkoliv. Vždy s sebou máte dodatečnou zásobu energie.
  • Powerbanka je kompatibilní s různými protokoly rychlého nabíjení, včetně FCP, QC a AFC, což ji činí ideální pro napájení zařízení. Powerbanku lze plně nabít během pouhých 8,5 hodin s výkonem 15 W.
  • Zařízení má čtyři porty - 2 výstupní porty USB-A 15W, 1 vstupní port micro USB 10W a 1 port USB-C 15W, což uživateli umožňuje nabíjení tří zařízení současně. Mnoho možností v jednom zařízení.
  • Vysokokvalitní lithiový polymerový akumulátor zajišťuje rychlé a bezpečné nabíjení. Ochrana před přepětím, přetížením proudu, přebíjením a zkratem. Technologie BPS upraví napětí, elektrický proud a nabíjecí výkon.
799,95 Kč

Množství:

 

Powerbanka Baseus Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W, černá

Powerbanka Baseus Bipow - Bezpečné a rychlé nabíjení zařízení

Díky powerbance Baseus Bipow můžete současně nabíjet více zařízení - nemusíte se již omezovat! Systém ochrany efektivně brání poškození, což zajišťuje plnou bezpečnost při používání zařízení. Vestavěný LED displej usnadňuje ovládání produktu a jeho kompaktní rozměr, lehká váha a shoda s mezinárodními standardy leteckého přepravce vám umožní vzít si jej téměř kamkoliv.

Power bank Baseus

Rychlé nabíjení

Powerbanka podporuje různé protokoly rychlého nabíjení, jako je FCP, QC a AFC, což ji činí ideální pro nabíjení smartphonů Huawei, Xiaomi nebo Samsung. Rychle můžete nabít také iPhone, tablet, sluchátka nebo Switch. K plnému nabití powerbanky s výkonem 15 W potřebujete pouze 8,5 hodiny.

Power bank Baseus

Můžete více

Zařízení je vybaveno několika porty, které vám umožní připojit až 3 zařízení zároveň! Baseus Bipow má 2 výstupní porty USB 15 W, 1 vstupní port micro USB 10 W a vstupně/výstupní port USB-C 15 W. Můžete současně napájet svůj tablet a 2 smartphony, aniž byste čekali, až se první zařízení nabití, než připojíte další.

Power bank Baseus

Bezpečnost jako priorita

Vysokokapacitní lithium-polymerový akumulátor zajišťuje rychlé a bezpečné nabíjení. Baseus nabízí ochranu před přepětím, nadproudem, přebíjením a zkratem. Powerbanka je také vybavena teplotními čidly NTC, která zabrání přehřátí. Produkt inteligentně detekuje připojená zařízení a přizpůsobí jim nabíjecí proud, což je ochrání před poškozením. Navíc technologie BPS umožní automatické nastavení napětí, elektrického proudu a výkonu.

Power bank Baseus

Navrženo pro vás

Kryt powerbanky má příjemnou texturu, která odolává potu a otiskům prstů, což zajišťuje, že zařízení vždy vypadá elegantně. Na čitelném LED displeji je v reálném čase zobrazen aktuální stav nabití baterie, což usnadňuje ovládání produktu. Můžete si ji vzít kamkoliv, protože je lehká a kompaktní a splňuje všechny potřebné požadavky pro leteckou přepravu.

Power bank Baseus

Vždy s vámi

Zajistěte si spolehlivý zdroj energie, který vám může být nápomocný téměř v každé situaci. Lehká a přenosná powerbanka značky Baseus je snadno přenosná a nepředstavuje žádný problém během cestování. Co je důležitější, můžete si tento praktický výrobek vzít na palubu letadla, protože splňuje všechny potřebné požadavky. Díky Baseus máte možnost snadno nabíjet svá elektronická zařízení kdekoli a kdykoli.

Power bank Baseus

Všestranná powerbanka

Powerbanka může mít mnoho využití, nejen pro nabíjení telefonu! Zařízení značky Baseus je vhodné pro mnoho různých účelů. Pokud potřebujete trochu osvěžení v horký letní den, můžete připojit přenosný ventilátor a užívat si příjemného vánku. A pokud dojde k výpadku proudu a váš laptop se chystá vybít a vy musíte dokončit důležitý projekt, powerbanka vám přijde k záchraně! Dlouhá výdrž a přenosná konstrukce jistě splní vaše očekávání.

Power bank Baseus

Součástí balení:

● Powerbanka
● Kabel k nabíjení

Kompatibilní s následujícími modely baterií
    Kompatibilní s následujícími zařízeními
    arrow-up
      Technické údaje
      kapacita:
      20000 mAh
      Typ buněk:
      Li-Polymer
      Vstup:
      Micro USB - 5V/2A, 2 x USB-C 5V/3A, USB1/USB2 5V/3A
      Stav:
      Nový
      Barva:
      Černá
      Záruka:
      12 měsíců
      Výrobce:
      Baseus
      rozměry:
      15,3 x 6,88 x 2,95 cm
      Model:
      PPBD20
      Účinnost převodu:
      ≥75%
      Maximální výstupní proud:
      5V/3A
      Kód výrobku:
      PPBD050101
      Zpětná vazba od zákazníků a dotazy
      Vyjádřete svůj názor
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      Průměrná známka
      Vyjádřete svůj názor
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Tento produkt zatím nemá žádné názory. Buďte první, kdo ho ohodnotí.

      Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni a mít zakoupený produkt.

      ×
      comments icons

      Děkujeme za přidání vašeho názoru, brzy bude k dispozici na produktové kartě.

      zavřít
      Často kladené otázky
      Může být kapacita baterie (mAh) větší?
      Koukni se
      Je možné použít baterie s vyšší kapacitou. Kapacita baterie se vyjadřuje v mílích ampérhodin (mAh), čím vyšší je hodnota kapacity, např. 3000 mAh, tím delší pracovní doby lze dosáhnout na jedno nabití baterie, což zvyšuje naši mobilitu a efektivitu.
      Jak vybrat powerbanku?
      Koukni se
      1. Kapacita baterie v telefonu Nejdůležitější věcí, kterou musíme zkontrolovat, je kapacita baterie v našich telefonech a ta se může lišit od něco málo přes 1000 mAh až po 4000 mAh. Vezměte prosím na vědomí, že během procesu nabíjení dochází nevyhnutelně ke ztrátě energie, což může snížit skutečný výkon powerbanky až o 75 %. To je zcela přirozený jev a je třeba s ním počítat.
      2. Powerbanka pro smartphone - jaké parametry je třeba vzít v úvahu? Pokud máte telefon, který umožňuje rychlé nabíjení, vyplatí se zvolit napájecí adaptér, který podporuje nabíjení 2,1A nebo QC 3.0, což vám umožní nabíjet až dvakrát rychleji než ostatní modely. Upozorňujeme však, že pokud s ním telefon není kompatibilní, nebude nám k ničemu ani možnost rychlého nabíjení.
      Co je Ultra Charge?
      Koukni se
      Rychlé nabíjení Ultra Charge je založeno na třech nabíjecích profilech – 5/9/9/12V. Podle toho, jaké zařízení připojíte, si můžete být jisti, že je zvoleno správné nabíjecí napětí a intenzita je co nejvyšší. Technologie zaručuje bezpečné a rychlé nabíjení bez ohledu na připojené zařízení. S Ultra Charge dokážeme nabít většinu smartphonů z 0 na 100 % za 1-1,5 hodiny.
      Je k powerbance připojen kabel?
      Koukni se
      Každý napájecí adaptér je dodáván s kabelem USB-Micro-USB nebo USB-C (viz specifikace), který lze použít k nabíjení napájecího adaptéru a pokud má telefon vhodnou zásuvku, lze jej také nabíjet přes tento kabel.